< προηγούμενη σελίδα

Αέριο στην κουζίνα. τι κερδίζω;

Η χρήση του αερίου, είτε φιάλης είτε φυσικού, αποτελεί την καλύτερη λύση στο μαγείρεμα και την οικονομικότερη πρόταση για την εξοικονόμηση χρημάτων με μείωση της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

Η μεγάλη θερμική απόδοση του αερίου και η απευθείας επαφή της φλόγας με το σκεύος παρέχουν γρήγορο αποτέλεσμα, επιτρέποντας ακόμη και συνεχή βρασμό, και φυσικά άμεσο έλεγχο του μαγειρέματος. Έτσι, δεν απαιτείται η χρήση ειδικών σκευών, η θέρμανση του σκεύους γίνεται αμέσως και ο χρόνος που καταναλώνουμε ελαττώνεται.

Το αέριο σήμερα είναι πολύ οικονομικότερο από την μέχρι τώρα δεσπόζουσα πηγή ενέργειας στην κουζίνα, το ηλεκτρικό ρεύμα. Η αντικατάσταση συσκευών με αερίου, και ειδικά των εστιών, που χρησιμοποιούνται σχεδόν καθημερινά, θα σας εξοικονομήσει χρήματα από την χαμηλότερη και ακριβότερη κατανάλωση ρεύματος, αλλά και από την μεγάλη απόδοση στην ισχύ των καυστήρων.

Συνοψίζοντας τα παραπάνω, από το αέριο στην κουζίνα έχουμε
- οικονομία στο ρεύμα
- χαμηλότερο κόστος αερίου
- ταχύτερο αποτέλεσμα
- μεγάλη απόδοση, χρήσιμη στο βράσιμο και τηγάνισμα
- και φυσικά λιγότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος