Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένης πορείας στην αγορά των οικιακών συσκευών, εξασφαλίζουν την απαραίτητη γνώση για την επιλογή εκείνων των συσκευών που ανταποκρίνονται στις υψηλές σας απαιτήσεις για ποιότητα και αισθητική, ενώ παράλληλα ικανοποιούν την καθημερινή σας ανάγκη για προϊόντα χρηστικά και λειτουργικά στο χώρο της κουζίνας.

Σταθερά προσηλωμένοι στις αρχικές και βασικές αξίες, όπως ποιότητα, καινοτομία και λειτουργικότητα προϊόντων, δημιουργούμε τη μεγαλύτερη γκάμα οικιακών συσκευών για να καλύπτει κάθε ανάγκη σε συσκευές ηλεκτρικές, αερίου και μικτές. Μία γκάμα προϊόντων που από 1997, με την κατοχύρωση του ελληνικού ονόματος AKS, κατασκευάζει και εισάγει ευρέως συσκευές αερίου από την Ιταλία.

Στηριζόμενοι στις παραπάνω αξίες μας και προσανατολισμένοι πάντοτε στις ανάγκες των πελατών, στοχεύουμε στο συνεχή εμπλουτισμό της γκάμας με νέα προϊόντα, νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες έτσι ώστε να σας προσφέρουμε πάντα συσκευές ποιοτικές, σύγχρονες και λειτουργικές και να εξυπηρετούμε καλύτερα τις ανάγκες αυτές, ακόμη και μετά την πώληση.

Τα προϊόντα AKS προσφέρονται μέσα από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, αλλά και μέσα από ηλεκτρονικά καταστήματα.

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε αναλυτικά χαρακτηριστικά συσκευών, οδηγίες χρήσεως και τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως και πληροφορίες για ανταλλακτικά των συσκευών μέσα από το μενού της Εξυπηρέτησης πελατών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, παραμένουμε στη διάθεσή σας.